Cum cumpăr / Cum livram

 Comenzile se pot trimite online sau prin SMS la 0728875086 intre orele 9-17. In cazul in care trimiteti comanda online, un consilier de vanzari va contacteaza pentru confirmarea comenzii.

 

Cum plătesc

  • Ramburs – veti plati numerar la preluarea coletului de la curier.

 Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificare a site-ului fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 Nu garantam ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet sau lipsit de erori.

 

Livrare

Livrare  de la 28 lei: In 1-2 zile lucratoare prin  Curier Expres in orasele din raza de acoperire. 

2. Livrare 22 lei : In 3-4 zile lucratoare cu colet postal prin Posta Romana .
3. Livrare 28 lei : In 1-2 zile lucratoare prin orice Curier Expres la alegerea clientului.
In acest caz pretul transportului poate varia in functie de tariful fiecarei companii de curierat de greutatea coletului si de distanta ( majoritatea firmelor de curierat percep o asa numita taxa pentru "kilometri externi" - in cazul in care satul sau comuna de destinatie se afla la o distanta mai mare fata de orasul in care se afla sediul curierului ).In cazul in care alegeti aceasta optiune costul transportului incepe de la 28 lei.

 

 

 Garantie de  conformitate 2 ani pentru suporti TV

 

Returul produselor

Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania noastra. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata.


Returul se poate face prin curierat rapid sau prin posta.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 14 de zile, prin transfer bancar in contul IBAN al cumparatorului.Comisionul transferului de bani si costul de transport a marfii returnate este suportat de cumparator.